Inspectie belichting

Periodieke inspectie belichtingsinstallatie.

Verklein de kans op brand en verhoog de veiligheid van u en uw medewerkers. Voorkom een oplopend extra eigen risico bij brand. Interpolis adviseert om uw belichtingsinstallatie periodiek te laten inspecteren. Ook hiervoor bent u bij Cogas Zuid aan het juiste adres. Neem contact op met onze serviceafdeling voor het laten inspecteren van uw belichtingsinstallatie. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website van Interpolis.

Controle en onderhoud van assimilatiebelichting:
Interpolis heeft, samen met een aantal leveranciers van assimilatiebelichting en de AVAG, de brochure ‘Controle en onderhoud van assimilatiebelichting’ geschreven. Deze handleiding wijst enerzijds de tuinder op de noodzaak van onderhoud. Anderzijds is het voor de installateurs een handleiding waar zij op moeten letten bij het installeren van assimilatiebelichting in kassen. Het PDF-bestand met de handleiding kunt u hier openen of downloaden.

 

Op de website van Interpolis vindt u een overzicht van preventietips voor de agrarische sector.

Neem contact op met ons

Bent u geďnteresseerd in wat CogasZuid voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan per e-mail of telefoon contact op met ons verkoopteam 
(verkoop@cogaszuid.nl).
+31(0)493-671010