OVER COGAS ZUID

Cogas Zuid is sinds 1973 gevestigd in de Oost-Brabantse plaats Heusden (gemeente Asten). Het zwaartepunt van het werkgebied ligt in Zuidoost Nederland. Daarnaast realiseren wij regelmatig projecten voor Belgische en Duitse tuinbouwbedrijven.
Cogas Zuid is al vele jaren een toonaangevend allround installatiebedrijf. De activiteiten omvatten het ontwerpen en installeren van warmte-, elektro-, klimaat- en watertechnische installaties en systemen voor luchtbehandeling voor tuinbouwbedrijven. Ook voor projecten in de industriële sector en de utiliteit bent u bij Cogas Zuid aan het juiste adres.

Cogas Zuid beschouwt het verlenen van hoogwaardige servicediensten als een vanzelfsprekendheid. De serviceafdeling vormt dan ook een belangrijke spil van onze organisatie.

Cogas Zuid vertrekt bij het ontwerpen van installaties vanuit de klant. Door ideeën uit te wisselen, te luisteren naar de praktijk en vooral door te praten over de diverse mogelijkheden komen verrassende oplossingen tot stand. Onze medewerkers spelen continue in op nieuwe ontwikkelingen om zodoende een volwaardig gesprekspartner voor de klant te zijn en hun de best passende installatie te adviseren.

Cogas Zuid levert een totaalpakket van technische systemen waarmee optimale klimatologische omstandigheden in tuinbouwbedrijven worden gerealiseerd. Samen met onze toeleveranciers lopen wij voorop in de ontwikkeling en realisatie van duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke systemen.

De voordelen voor de klant om te kiezen voor Cogas Zuid als totaalinstallateur zijn duidelijk: alle technieken onder één dak; vanaf het ontwerp tot de oplevering heeft de klant slechts met één installateur te maken; ook na de oplevering geeft dit zekerheid, zorgen over service en onderhoud nemen wij u uit handen.

“Zorgt u voor de kas, dan zorgt Cogas voor de rest”.

 

Neem contact op met ons

Bent u geïnteresseerd in wat CogasZuid voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan per e-mail of telefoon contact op met ons verkoopteam 
(verkoop@cogaszuid.nl).
+31(0)493-671010