SERVICE met zorg voor de klant

Cogas Zuid heeft een goede naam in de tuinbouw en wordt door onze klanten en leveranciers als een betrouwbare zakenpartner beschouwd. Onze goede naam hebben wij voor een groot gedeelte te danken aan de ijzersterke service waarmee wij onze klanten omringen.

Een installatiebedrijf dat zich wil handhaven in een markt die continue in beweging is moet ook een optimale service bieden. In de tuinbouw heb je nu eenmaal met levend materiaal te maken en de belangen die bij elke teelt op het spel staan zijn groot.

Cogas Zuid is zich daar terdege van bewust en is dan ook van mening dat klanten die een installatie door ons laten plaatsen moeten kunnen rekenen op de best mogelijke serviceverlening, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Om dit te kunnen realiseren hebben wij voortdurend servicemonteurs paraat die gespecialiseerd zijn in onze technieken.

Telefonisch melden van storingen:

Nederland:   
Tijdens kantooruren 8:00-16:30 uur:   +31(0)493-671010
Buiten kantooruren, weekenden en feestdagen:    +31(0)478-551655
Branderstoringen van verwarmingketels:   +31(0)20-4858212 


U kunt een storing ook per e-mail bij ons melden: service@cogaszuid.nl

Een goed onderhouden installatie geeft u meer zekerheid en minder storingen en u komt niet voor verrassingen te staan. Indien gewenst kan in overleg met onze serviceafdeling een “maatwerk” onderhoudsplan voor uw installatie worden opgesteld. Elke installatie is tenslotte op maat ontworpen en uitgevoerd en behoeft dus ook onderhoud op maat.

Neem contact op met ons

Bent u geďnteresseerd in wat CogasZuid voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan per e-mail of telefoon contact op met ons verkoopteam 
(verkoop@cogaszuid.nl).
+31(0)493-671010